Viestintätoimisto Nevelyn Media

Teemme tekstejä ja luomme ajatuksia, jotka osuvat. Vielä 1700-luvulla opetettiin, että sisältö ja tyyli ovat sama asia. Me uskomme edelleen tähän. Luomme sisällön suureen tai pieneen, pitkästi tai lyhyesti tilanteen ja tavoitteen mukaan. Luomme sisällön mihin tahansa välineeseen.

Sosiaalisesti ja eettisesti kestävä

Mainonta on ikiaikainen ilmiö. Meidän mielestämme myös mainonnan tulee olla sosiaalisesti ja eettisesti kestävää.

Käsikirjoitus meiltä

Monesti on vaikeaa päästää irti aiemmasta vaikka tuntuisi, että vanha ei enää riitä. Kuinka ajatella laatikon ulkopuolella? Tähän ongelmaan tarjoamme apuamme.

Tilaustutkimus, tilaushistoria ja kulttuuritutkimus

Voimme tehdä tilaustutkimusta, joka täyttää parhaat akateemiset kriteerit mutta jota voi lukea myös ilokseen. Selvitämme taustan ja keräämme aineiston, kun luodaan tarinoita. Voimme myös kustantaa teoksen laadukkaasti.

Viestintä ja konsultointi

Sanotaan, että viestinnän vaikein asia ei ole itse viesti tai tekniikka, vaan viestin vastaanottaja. Etsimme sinulle luovat ratkaisut, jotka tavoittavat ja herättävät yleisönsä.

Mainosmateriaalit ja kustannus

Teemme kahvilalle logon ja kotisivut, jäähdytinkorjaamolle seinämainoksen ja tapahtumalle verkoston. Sommittelemme puhenuotit, jos on tarpeen. Toimitamme, kustannamme ja myymme kirjasi. Etsimme kuvituksen. Jos haluat, kuvaamme sen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa