Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!

Pahimman pandemiavaiheen jälkeen kohti elpymistä - vai kohti pahempaa? Nevelyn Mediassa alkoi elpyminen mutta loppuuko se alkuun omikronin myötä? Hiukan optimistisempi näkemys meillä on ja sillä väritämmekin jouluterveisemme!

 

Nevelyn Median kaikki keskeneräiset neuvottelut uusista projekteista katkesivat keväällä 2020. Syyksi sanottiin aina sama: pandemian luoma epävarma tilanne. Mutta ryhdyimme sitten yhtiön kirjoittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tekemään kirjaa katastrofista, "K niin kuin katastrofi. Länsimaiden seitsemän tulevaisuutta" (Atena 2021). Jokunen pienempikin tehtävä löytyi, tärkeimpinä ja kiinnostavimpana Museoviraston ja Yleisen työttömyyskassan (YTK) kanssa tehty yhteistyö. YTK:n toiminnan alkamisesta tulee kuluneeksi 30 vuotta vuoden 2022 alussa.

 

Yhteistyökumppanimme oli mukana myös Helsingin yliopistomuseon pohjoismaisessa projektissa.

 

Meillä on ollut hyviä ja mielenkiintoisia pieniä hankkeita. Toivomme, että uusi vuosi tuo myös suurempia töitä.

 

Suuret kiitokset asiakkaillemme! Olemme ylpeitä siitä, miten hyvin yhteistyö on toiminut - joskus melkoisessa kiireessäkin. Ja kiitokset muillekin yhteistyökumppaneille, kirjoittajille ja toimijoille eli Kaisalle, Marille, Marjalle, Markukselle ja Ramille.

 

Me olemme pohtineet maailman syntyjä ja syviä. Koskaan ei ole juttu loppunut.

 

Tästä jatketaan! Joskus tämä pandemian aika on ohitse. Sallittaneen tässä, että kaiken maski- ja sääntökuvioinnin keskellä kevennän hiukan ja totean, että seuraavista voi lukea tuosta Marin ja Ramin kanssa kirjoittamastani kirjasta "K niin kuin katastrofi" tai sen kotisivuilta.

 

Toivotan joulun ja vuodenvaihteen merkeissä rauhallista ja rattoisaa mieltä pandemian tuomista uusista koettelemuksista huolimatta!

 

0
Feed

Jätä kommentti