Yhtiön bloggaajilta

Marko Nenonen ja muut havannoivat, keräävät, kokoavat, kertovat ja herättävät.

PÄIVITETTY: Tampereen Rantatunnelista historia - jo nyt!

21.9.2017
Nevelyn Tuotanto

Teoksen JULKAISUTILAISUUS pidettiin 26.9.2017 klo 9.00 Tampereella Finlaysonin Palatsissa. Kirja on nyt saatavissa kirjakaupoista tai Nevelynin NETTIKIRJAKAUPASTA. Tampereen Rantatunnelista tuli ruma riita. Vuosikausia kaupunginvaltuutettujen... Lue lisää »

Jääkiekkoilijan kesä

25.7.2017
Marko Nenonen

Joskus saattoi miettiä, että mitä jääkiekkoilija tekee kesällä. Se oli aikaa, jolloin urheilun ammattilaistuminen Suomessa oli vasta edessä päin. Jääkiekkoilija kesä kuulostaa mukavalta, vaikka oletan, että ihan lonkkaa vetäen se ei... Lue lisää »

Maailmanhistorian ensimmäinen liikenneministereiden kokous polkupyöräilyn edistämisestä

10.11.2016
Nevelyn Tuotanto

1960-luvulla polkupyörää pidettiin kaupunkisuunnittelussa lasten leluna. Syksyllä 2015 EU:n liikenneministerit, Suomen Anne Berner mukaan lukien, pitivät maailmanhistorian ensimmäisen liikenneministereiden kokouksen polkupyöräilyn... Lue lisää »

Tervetuloa Nevelyn Median kotisivuille!

21.7.2016
Marko Nenonen

Nevelyn Media tuottaa sisältöä muotoon kuin muotoon. Teemme myös tilaustutkimuksia. Mainostaminenkaan tai pitkän linjan PR ei ole meille vierasta. Osaamme kertoa, mitä sinä osaat tehdä. Mainos on hyvä kaupan väline, jos se on eettisesti... Lue lisää »

Jossakin hämärissä - Marja Siiran ihmeellinen tarina

4.5.2016
Marko Nenonen

Oli aika jolloin maailma lepäsi tasapainossa. / Rotuja syntyi ja rotuja kuoli. Suuria ja pieniä sotia sodittiin. / Näin jatkui sukupolvia. Sitten jotakin tapahtui. / Pelosta, halusta ja hulluudesta syntyi Varjo. Näin alkaa Marja Siiran... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä