Yhtiön bloggaajilta

Marko Nenonen ja muut havannoivat, keräävät, kokoavat, kertovat ja herättävät.

Uusien töiden vauhdista joulutauolle

20.12.2018
Marko Nenonen

Liikennehistoria ja liikennepolitiikka on työllistänyt meitä koko syksyn - vieläpä melko jännittällä tavalla. Teoksemme tulee kattamaan kehityskaaren sodan jälkeisistä vuosista aivan nykypäivään saakka, mutta syksyn käänteet ovat... Lue lisää »

Nevelynin kesä - jälleen kääntyi uusi sivu

1.9.2018
Marko Nenonen

Kesä oli lämmin, eikä hikeä yhtään vähentänyt se, että Nevelyn Medialla oli yhtä ja toista meneillään. Henri on jatkanut Liikenneviraston projektin parissa, jossa mukana on myös viisi muuta kirjoittajaa eri aiheita koskevillä... Lue lisää »

Vuoden 2017 saldo - ennätysvuosi Nevelynille!

29.12.2017
Marko Nenonen

Nevelyn Medialla oli työntäyteinen, välillä jopa melko haipakkaan menty vuosi. Tuloksia tuli, ja olemme tyytyväisiä. Liikenneviraston kanssa käynnistyi liikennehistorian ja -politiikan projekti "Liikenne-talous-ihminen". Siinä on... Lue lisää »

Mukana Suomen naisministereiden galleriassa

5.12.2017
Marko Nenonen

Joulukuun 1. päivä julkaistiin naisministereiden nettigalleria "Naiset ministereinä itsenäisessä Suomessa". Sivuston tuotti valtioneuvoston kanslia ja viestinnällisen ilmeen loi SEK Oy. Pienenä alihankkijana Nevelyn Median tehtävä... Lue lisää »

Rakennetun Suomen tarina - kolmella kielellä

6.11.2017

Lokakuun lopulla ilmestyi teos "Rakennetun Suomen tarina". Kirjassa on 18 asiantuntija-artikkelia siitä, miten Suomea on rakennettu. Artikkeleiden teemat kulkevat asunto- ja teollisuusrakentamisesta kesämökkeihin sekä liikenne- ja... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä