Yhtiön bloggaajilta

Marko Nenonen ja muut havannoivat, keräävät, kokoavat, kertovat ja herättävät.

Hyvää ja Menestyksellistä Uutta Vuotta!

29.12.2017
Marko Nenonen

Nevelyn Medialla oli työntäyteinen, välillä jopa melko haipakkaan menty vuosi. Tuloksia tuli, ja olemme tyytyväisiä. Liikenneviraston kanssa käynnistyi liikennehistorian ja -politiikan projekti "Liikenne-talous-ihminen". Siinä on... Lue lisää »

Mukana Suomen naisministereiden galleriassa

5.12.2017
Marko Nenonen

Joulukuun 1. päivä julkaistiin naisministereiden nettigalleria "Naiset ministereinä itsenäisessä Suomessa". Sivuston tuotti valtioneuvoston kanslia ja viestinnällisen ilmeen loi SEK Oy. Pienenä alihankkijana Nevelyn Median tehtävä... Lue lisää »

Rakennetun Suomen tarina - kolmella kielellä

6.11.2017

Lokakuun lopulla ilmestyi teos "Rakennetun Suomen tarina". Kirjassa on 18 asiantuntija-artikkelia siitä, miten Suomea on rakennettu. Artikkeleiden teemat kulkevat asunto- ja teollisuusrakentamisesta kesämökkeihin sekä liikenne- ja... Lue lisää »

PÄIVITETTY: Tampereen Rantatunnelista historia - jo nyt!

21.9.2017
Nevelyn Tuotanto

Teoksen JULKAISUTILAISUUS pidettiin 26.9.2017 klo 9.00 Tampereella Finlaysonin Palatsissa. Kirja on nyt saatavissa kirjakaupoista tai Nevelynin NETTIKIRJAKAUPASTA. Tampereen Rantatunnelista tuli ruma riita. Vuosikausia kaupunginvaltuutettujen... Lue lisää »

Jääkiekkoilijan kesä

25.7.2017
Marko Nenonen

Joskus saattoi miettiä, että mitä jääkiekkoilija tekee kesällä. Se oli aikaa, jolloin urheilun ammattilaistuminen Suomessa oli vasta edessä päin. Jääkiekkoilija kesä kuulostaa mukavalta, vaikka oletan, että ihan lonkkaa vetäen se ei... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä