Vuoden 2017 saldo - ennätysvuosi Nevelynille!

Nevelyn Medialla oli työntäyteinen, välillä jopa melko haipakkaan menty vuosi. Tuloksia tuli, ja olemme tyytyväisiä. Liikenneviraston kanssa käynnistyi liikennehistorian ja -politiikan projekti "Liikenne-talous-ihminen". Siinä on mukana asiantuntijoita Tampereen ja Jyväskylän yliopistoista. Teos julkaistaan 2019.


Tampereen Rantatunnelin historia oli poikkeuksellisen kiinnostava työ - kunnallispolitiikankin kannalta - mutta myös haastava. Teos ilmestyi syksyllä. Kirjaa on lähtenyt varastoistamme mukavasti, joten oletan sen kiinnostaneen lukijoita. Komeimman päätöksen sai valtioneuvoston kanslian johtama naisministereiden nettigalleriahanke, jossa olimme alihankkijoina. Tuotimme elämänkertatekstit. Kun nettigalleria julkaistiin, paikalla oli 38 Suomen elossa olevista 67 naisministeristä. (Kaikkiaan naisministereitä on ollut 87.)

Lisäksi olimme mukana muutamassa pienessä hankkeessa päivittämässä eräiden kotisivujen sisältöä ja luomassa graafista ilmettä. Nämäkin projektit päättyivät hyvin ja mukavissa merkeissä.

Olemme kaikki iloisia tuloksista. Niistä suurin kiitos kuuluu Annika Puukalle ja Henri Wikille sekä muille Nevelynin tiimeissä ja tiimien ympärillä vaikuttaneille ihmisille. Parhaimmat kiitokset myös yhteistyökumppaneille. Yhteistyö ei ole ollut vain miellyttävää vaan usein myös hauskaa!

Maanantaina on mukava kääntää kalenterin seuraavalle sivulle!

Hyvää Uutta Vuotta!

0
Feed

Jätä kommentti