Tervetuloa Nevelyn Median kotisivuille!

Nevelyn Media tuottaa sisältöä muotoon kuin muotoon. Teemme myös tilaustutkimuksia. Mainostaminenkaan tai pitkän linjan PR ei ole meille vierasta. Osaamme kertoa, mitä sinä osaat tehdä. Mainos on hyvä kaupan väline, jos se on eettisesti kestävällä pohjalla.


Vuotemme 2016 alkoi näyttävästi. Julkaisemme Marja Siiran käsikirjoittaman ja piirtämän dramaattisen fantasia-sarjakuvan Kirjoituksia I. Julkistamistilaisuus oli 19.3. Tampere Kuplii -sarjakuvamessuilla Tampere-talolla.

Kirjan voi tilata myös tästä.

Kirjoitamme Liikennevirastolle teoksen liikennejärjestelmästä ja liikennepolitiikan historiasta. Se on taatusti erikoisin kirja liikenteen historiasta ja liikennepolitiikasta Suomessa. Siinä on myös polkupyöräilystä. Teos on aiheensa näköinen, jopa ilkikurinen tietokirja. Kirja ilmestyy 12.10.

Ja sekin on hyvännäköinen teos. Ulkoasun sille antaa Sakke Yrjölä, joka kuvitti kauneudestaan ylistetyn teoksen Suomen kalat. (Muita tekijöitä olivat Hannu Lehtonen ja Kari Nyberg.)

Niin ikään teemme Rakennustietosäätiölle lyhyen artikkelin siitä, miten tietoliikenteen ja kulkemisen järjestelmiä on rakennettu itsenäisessä Suomessa.

Muuta pientä ja kivaa on myös syntymässä.

Jos haluat keskustella jostakin ajatuksesta tai haluat luoda liikennettä sosiaaliseen mediaan, teettää kirjan, lehden, näyttelyn – museon saleissa tai verkossa – tai muuta, missä on sisältöä, ota heti yhteyttä.

Marko Nenonen
040 577 9737

0
Feed

Jätä kommentti