Rakennetun Suomen tarina - kolmella kielellä

Lokakuun lopulla ilmestyi teos "Rakennetun Suomen tarina". Kirjassa on 18 asiantuntija-artikkelia siitä, miten Suomea on rakennettu. Artikkeleiden teemat kulkevat asunto- ja teollisuusrakentamisesta kesämökkeihin sekä liikenne- ja tietoliikenteen väyliin. Mukana on asiaa kulttuurista, arkkitehtuurista ja tekniikasta politiikkaan ja sosiaaliseen elämään.


Kirja on loistavasti kuvitettu. Lisäksi siitä on aivan samanlainen painos sekä englannin- että ruotsinkielisenä ("Så byggdes Finland" ja "The Building of Finland").

Kirjan tuotti Rakennustieto Oy, ja se on osa SUOMI100-teemoja. Teoksen toimittaja on arkkitehti, tekniikan tohtori Harri Hautajärvi. Kustannustoimittajana toimi Kristiina Bergholm ja Harrin kanssa kuvatoimittajana Kristiina Paatero.

Niin, Nevelyn Media oli mukana teoksessa yhdellä artikkelilla. Kirjoitin tiedon ja liikenteen väylistä. Oli hienoa olla tällaisessa mukana.

Tämä on oiva ja hyvä lahjakirja Suomen itsenäisyyden 100-vuotisvuonna. Kirjassa on lukemista jokaisen makuun, ja kotimaan tuntemus kasvaa arvaamattomilla tiedoilla ja näkökulmilla. Kirjassa on työn ja luomisen maku. Tällä tavalla elinympäristömme syntyy.

Suosittelen vankasti!

0
Feed

Jätä kommentti